ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΔΙΑΙΤΑ ΣΕ EXCEL

1,319 προβολές

ΔΙΑΙΤΑ ΣΕ EXCELΔΙΑΙΤΑ ΣΕ EXCEL. Με το παρακάτω υπολογιστικό φύλλο του excel μπορείτε να φτιάξετε μία δίαιτα με υγιεινά, πλήρη και ισορροπημένα γεύματα. Μπορείτε για κάθε ένα γεύμα ξεχωριστά να έχετε τις συνολικές του θερμίδες σε kcal, τις πρωτείνες, τους υδατάνθρακες και τα λιπαρά σε gr. και σε kcal, το συνολικό βάρος των τροφών, τον λόγο βάρους τροφών / θερμίδων, καθώς επίσης και την ποσοστιαία αναλογία του γεύματος με διάγραμμα πίτας.

Μπορείτε να συνθέσετε απο 1 εώς 6 γεύματα για κάθε ημέρα και στο τέλος του φύλλου θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα παραπάνω σαν σύνολο ημέρας. Επίσης υπάρχουν 7 καρτέλες (υπολογιστικά φύλλα) για τις επτά ημέρες της εβδομάδας και μια καρτέλα (υπολογιστικό φύλλο) με τον πίνακα διατροφικής αξίας 1550 τροφών για να διαλέξετε απο αυτόν ποιές τροφές θα συμπεριλάβετε στα γεύματά σας.

Μπορείτε τέλος να τυπώσετε κάθε μέρα ξεχωριστά σε μία σελίδα Α4 και συνολικά σε 7 σελίδες για όλη την εβδομάδα. Κατεβάστε το αρχείο 6-MEALS-7-DAYS-2000-KCAL-NEW.xlsx από την σελίδα EXCEL FILES και ακολουθήστε τις οδηγίες που δείχνει το παρακάτω βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

LATEST E-MAGAZINES

E-BOOKS