ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ

2,964 προβολές

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΑΦΤΙΑΞΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΤΟ EXCEL. Με τα παρακάτω διατροφικά εργαλεία του excel μπορείτε να φτιάξετε μία δίαιτα με υγιεινά, πλήρη και ισορροπημένα γεύματα. Μέσα στο φύλλο, συγκεκριμένα στην καρτέλα μπορείτε να υπολογίσετε τις ημερήσιες θερμιδικές σας ανάγκες και το ποσοστό του σωματικού σας λίπους.

Στην  καρτέλα μπορείτε να κατανέμετε τα μακροθρεπτικά των θερμίδων αυτών, στην  καρτέλα μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ένα πίνακα διατροφικής αξίας τροφών τις τροφές που σας εξυπηρετούν για την δίαιτά σας.

Στην καρτέλα μπορείτε να βάλετε τις τροφές που επιλέξατε από τους προηγούμενους πίνακες μέσα σε 5 μικρότερους πίνακες που απαρτίζουν τα 5 γεύματα της ημέρας και σας δείχνουν το άρθρισμα των θερμίδων τους και όλων των μακροθρεπτικών τους και με ποσοστιαία αναλογία για κάθε γεύμα ξεχωριστά αλλά και σαν σύνολο ημέρας επί 7 ημέρες που έχει η εβδομάδα.

Μπορείτε τέλος να τυπώσετε κάθε μέρα ξεχωριστά σε μία σελίδα Α4 και συνολικά σε 7 σελίδες για όλη την εβδομάδα. Κατεβάστε το αρχείο 4-DIETTOOLS.xlsx από την σελίδα EXCEL FILES και ακολουθήστε τις οδηγίες που δείχνει το παρακάτω βίντεο.

Προσοχή !!! Για να δείτε σωστά τα χρώματα και τα γραφήματα του παρακάτω υπολογιστικού φύλλου πρέπει να έχετε την τελευταία έκδοση του office 2016 ή το office 365. Εάν δεν έχετε την τελευταία έκδοση μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο στο excel online και να το επεξεργαστήτε εκεί.

ΠΗΓΗ : DIATROFIKA.BLOGSPOT.COM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

LATEST E-MAGAZINES

E-BOOKS